Kanske vill du ge en dikt som en personlig gåva till brudparet eller någon som fyller jämnt. Eller vid dop/namngivning av ett älskat barnbarn eller gudbarn.

Eller kanske behöver du en dikt som verkligen uttrycker det du vill när det är som allra svårast att finna ord, i samband med en begravning.

Förutom diktkort skriver jag även dikter på beställning. Dikten kan läsas som ett tal och blir ett fint minne. Kontakta mig så kan jag berätta mer, och lyssna in vad just du vill uttrycka till någon.

Under åren har jag skrivit flera dikter för olika önskemål och sammanhang, och hittills har alla diktbeställare varit väldigt nöjda.

Här är några av dem:

”Jag beställde en personlig dikt till min svärmor och den blev en stor succé. Den var en sån fullträff att det blev riktigt svårt att klara att läsa upp den för svärmor, och det blev tårar och hyllningar till både svärson och diktskrivare. Rekommenderas varmt!”
— Michael Rosenholm

Siv har en fantastisk gåva att uttrycka sig i ord. Dikten hon skrev till min mammas begravning berörde mig så oerhört mycket – har ännu inte kunnat läsa den utan att brista i gråt. Hon lyckades beskriva min mamma helt perfekt, som om hon själv kände henne. Det blev en så personlig, fulländad och vacker dikt. Är djupt tacksam för dikten och hjälpen att minnas mamma på ett så ömsint sätt.”
— Katarina Häll

”Efter vårt telefonsamtal gjorde du en underbar dikt till mitt barnbarns namnceremoni, exakt så som jag ville. Stort tack för det! Vilken känsla du har för människor och vad duktig du är på att hitta rätt känsla som stämmer med personligheten! Jag blev jätterörd när jag fick höra dikten. Nu måste jag bara läsa den några gånger för mig själv, så att jag kan läsa den högt vid ceremonin utan att gråta.”
— Anne-Margret Draganis

Tack Siv för den underbara dikt som du skrev utifrån mina minnen, efter att mina föräldrar gått bort med endast tretton dagar mellanrum. Jag ville ha något alldeles speciellt att läsa upp på deras dubbelbegravning och det fick jag. Älskar dikten av hela mitt hjärta, den får mig att minnas dem med värme och kärlek.
— Annica Elfgren

För att beställa en personlig dikt, kontakta mig här så kan vi prata vidare om just dina önskemål:

  Ditt namn

  Din mejladress

  Ämne

  Ditt meddelande

  Vänligen skriv in följande säkerhetskod:
  captcha