Kanske vill du ge en dikt som en personlig gåva till brudparet eller någon som fyller jämnt. Eller vid dop/namngivning av ett älskat barnbarn eller gudbarn.

Eller kanske behöver du en dikt som verkligen uttrycker det du vill när det är som allra svårast att finna ord, i samband med en begravning.

Förutom diktkort skriver jag även dikter på beställning. Kontakta mig så kan jag berätta mer, och lyssna in vad just du vill uttrycka till någon.

Under åren har jag skrivit flera dikter för olika önskemål och sammanhang, och hittills har alla diktbeställare varit väldigt nöjda.

Här är ett par av dem:

”Efter vårt telefonsamtal gjorde du en underbar dikt till mitt barnbarns namnceremoni, exakt så som jag ville. Stort tack för det! Vilken känsla du har för människor och vad duktig du är på att hitta rätt känsla som stämmer med personligheten! Jag blev jätterörd när jag fick höra dikten. Nu måste jag bara läsa den några gånger för mig själv, så att jag kan läsa den högt vid ceremonin utan att gråta.” – Anne-Margret Draganis

Tack Siv för den underbara dikt som du skrev utifrån mina minnen, efter att mina föräldrar gått bort med endast tretton dagar mellanrum. Jag ville ha något alldeles speciellt att läsa upp på deras dubbelbegravning och det fick jag. Älskar dikten av hela mitt hjärta, den får mig att minnas dem med värme och kärlek.” – Annica Elfgren

För att beställa en personlig dikt, kontakta mig här så kan vi prata vidare om just dina önskemål:

Ditt namn

Din mejladress

Ämne

Ditt meddelande

Vänligen skriv in följande säkerhetskod:
captcha